Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Subtotal: 0,00 RON
Cauta: 

Politica de confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului MYGERMANY (myGermany.ro)

Site-ul MYGERMANY (myGermany.ro) este operat de societatea WMKT, cu sediul cu sediul in Breaza, Poienitei, nr. 3A, jud. Prahova, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J-29/663/2012, avand Cod Unic de Inregistrare RO-30131636.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe MYGERMANY (myGermany.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii MYGERMANY (myGermany.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea MYGERMANY (myGermany.ro) si a tertilor cu care MYGERMANY (myGermany.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

 

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe MYGERMANY (myGermany.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar MYGERMANY (myGermany.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@myGermany.ro.Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.